Casa-Funerara a aparut pe piata ca o alternativa la ceea ce este in momentul de fata disponibil in domeniul serviciilor funerare.

Parteneriatul nostru cu firmele din domenile auxiliare serviciilor funerare indica un standard ridicat al produselor oferite.

De fiecare data cand un client apeleaza la noi coplesit de durere si tristete in suflet noi in primul rand nu incercam sa ii oferim un sicriu ci mai intai sa il consolam si sa il consiliem incercand impreuna sa stabilim un punct de liniste si siguramta prin care acesta sa ne spuna durerile pe care le are pe suflet.

Consilierea aceasta ajuta ca familia sau persoana in cauza sa se linisteasca si astfel sa gandeasca cu mintea limpede impreuna cu reprezentantii Casei Funerare pentru a gasi pachetul care i s-ar potrivi cel mai bine atat din punct de vedere financiar cat si estetic.

Niciodata nu am incercat sa ii impunem unui client sa achizitioneze un anumit tip de sicriu in detrimentul financiar al lui, ci mai degraba am incercat sa hotaram impreuna ce sicriu i s-ar potrivi defunctului, luand in calcul aspecte cum ar fi inaltimea, greutatea, religia, chiar si culoarea pe care ar preferat-o/dorit-o persoana decedata.

De fiecare data am intrebat si intrebam familia despre ritualurile religioase in care doresc sa fie inmormantat defunctul luand notite de acest aspect si actionand intocmai pentru inmormantarea persoanei in cauza in comformitate cu datiniile fiecaruia.

  Copyright © Casa-Funerara Acasa Despre noi Produse Servicii Contact